skip to main content
  1. Ilmainenalku
  2. »
  3. Tekniikka
  4. »
  5. JBL PartyBox 710 langaton kaiutin ilmaiseksi

JBL PartyBox 710 langaton kaiutin ilmaiseksi

JBL PartyBox 710 langaton kaiutin ilmaiseksi Tutustu DNA:n uusimpaan kampanjaan ja mahdollisuuteen voittaa vaikuttava laite!

DNA järjestää arvonnan huippumodernista JBL PartyBox 710 -langattomasta kaiuttimesta. Tämä kaiutin ei ole pelkkä tavallinen äänilaite; se on varustettu huomiota herättävällä 800 W:n äänijärjestelmällä ja se kehuskelee roiskeenkestävällä suunnittelulla, jota täydentää näyttävä valoshow. Se on täydellinen lisä kohottamaan minkä tahansa juhlan tunnelmaa.

Osallistuaksesi tähän jännittävään arvontaan, anna yksinkertaisesti yhteystietosi DNA:lle. Näin tehdessäsi et ainoastaan pääse mukaan mahdollisuuteen voittaa kaiutin, vaan saat myös räätälöidyn liittymätarjouksen DNA:lta puhelimitse.

Kilpailu on voimassa 1. syyskuuta 2023 lähtien aina 31. joulukuuta 2023 asti. Älä siis missaa mahdollisuuttasi napata tämä juhlien keskipiste ilmaiseksi. Onnea matkaan!

Katso tarjous! Säästä 799 €!

Haluaisitko tietää milloin uusi tarjous on saatavilla?

Jos haluat tietää milloin julkaisemme uuden tähän liittyvän tarjouksen, voit rekisteröityä seuraamispalveluumme ilmaiseksi.

Seuraamistarjoukset