skip to main content

Tarjoukset Tieteen Kuvalehti

Tieteen Kuvalehti 2 nroa + Tehokas varavirtalähde

Tieteen Kuvalehti 2 nroa + Tehokas varavirtalähde Tieteen Kuvalehti on Pohjoismaiden suurin laajasti tiedettä, luontoa ja tekniikkaa käsittelevä aikakauslehti.

Tilaa 2 nroa Tieteen Kuvalehti -lehteä ja saat kaupan päälle Tehokas varavirtalähde pikalatauksella vain 8,90 €.

Lataa mobiililaitteesi hetkessä missä vain. 10 000 mAh:n latausteho riittää monen laitteen lataamiseen samanaikaisesti. Ilmaisin näyttää paljonko virtaa on jäljellä. (Arvo: 45 €)

Tarjoukseen Säästä 58 €!

Tieteen Kuvalehti -lehteä + 360 asteen valvontakamera

Tieteen Kuvalehti -lehteä + 360 asteen valvontakamera Tieteen kuvalehti tarjoaa etulinjan tutkijoiden viimeisimmät tutkimustulokset ja tarinat maailman ilmiöistä ja teknologian läpimurroista. Kaikki tieteellisesti selitettyinä.

Tilaa nyt 3 numeroa Tieteen Kuvalehteä vain hintaan 19,90€ ja saat kaupan päälle tilaajalahjaksi 360 asteen valvontakameran (arvo 80€)! Kameran avulla sinun ei enää tarvitse murehtia, kun poistut kotoa. Valvo kotiasi kutsumattomien vieraiden varalta tai seuraa yksin kotona olevia lemmikkejä.

Tarjoukseen Säästä 93 €!

3 numeroa Tieteen Kuvalehti -lehteä + Nordic Steamer

3 numeroa Tieteen Kuvalehti -lehteä + Nordic Steamer Lähde mukaan tutkimusmatkalle tieteen ihmeelliseen maailmaan!

Tieteen kuvalehti tarjoaa etulinjan tutkijoiden viimeisimmät tutkimustulokset ja tarinat maailman ilmiöistä ja teknologian läpimurroista. Kaikki tieteellisesti selitettyinä.

Tilaa nyt 3 numeroa Tieteen Kuvalehteä vain hintaan 29€ ja saat samalla tilaajalahjaksi erittäin kätevän Nordic Steamer -vaatehöyrystimen jolla saat sileät vaatteet helposti ja käden käänteessä (arvo 99€)!

Tarjoukseen Säästä 101 €!

Lisää tarjouksia sanalla Tieteen Kuvalehti