skip to main content

Tarjoukset Tieteen Kuvalehti

2 numeroa Tieteen Kuvalehti -lehteä + Mitilux kikare

2 numeroa Tieteen Kuvalehti -lehteä + Mitilux kikare Lähde seikkailulle tieteen uskomattomaan maailmaan Tieteen Kuvalehden kanssa!

Nyt Tieteen Kuvalehden kuusi ensimmäistä numeroa erikoishintaan 19,90€ tai kaksi numeroa hintaan 19,90€! Saat kaupan päälle arvokkaan + Mitilux kikare + Tähtitaivaan opas sekä jännittävän Tähtitaivas oppaan!

Ammattilaistason Digitaalinen verenpainemittari on 8-kertainen suurennus ja 40 mm:n objektiivi, jotka takaavat kristallinkirkkaat näkymät kaikissa ympäristöissä, niin läheltä kuin kaukaa katsottuna. Vankka, kumikoteloinen kiikari on mitä parhain kumppani luontoretkille, vaelluksille, urheilutapahtumiin, maisemien katseluun, teatteriin ja konsertteihin!

Tieteen kuvalehti on Pohjoismaiden suurin tiedeaikakauslehti, joka popularisoi tieteen uusimpia tuloksia. Lehti tekee tieteestä ymmärrettävää, ja sen seurassa viihtyy pitkäänkin.

Tartu nyt tarjoukseen ja kartuta tietojasi Tieteen Kuvalehden avulla!

Tarjoukseen Säästä 101 €!

Tieteen Kuvalehti 2 nroa + Bluetooth gimbal älypuhelimeen

Tieteen Kuvalehti 2 nroa + Bluetooth gimbal älypuhelimeen Tieteen Kuvalehti tyydyttää vietin, joka on yhtä vanha kuin ihmiskunta - uteliaisuuden. Jokainen numero on täynnä oivalluksia, kiehtovaa luettavaa ja yllättäviä uutisia - enemmän tietoa ympäröivästä maailmasta.

Nyt saat 2 numeroa Tieteen Kuvalehteä vain hintaan 22€ ja kaupan päälle Bluetooth gimbal-kuvanvakaaja älypuhelimeen kuulokkeet (arvo 86€).

Tarjoukseen Säästä 96 €!

Tieteen Kuvalehti -lehteä + Digitaalinen verenpainemittari

Tieteen Kuvalehti -lehteä + Digitaalinen verenpainemittari Tilaa nyt Tieteen Kuvalehti erikoishintaan; kaksi ensimmäistä numeroa vain 7,90€ tai Digitaalinen verenpainemittari ensimmäistä numeroa hintaan 29,90€.

Saat kaupan päälle arvokkaan Digitaalinen verenpainemittari ekä jännittävän Tähtitaivas oppaan!

Verenpainemittari on erittäin tarkka ja kaikkien voimassa olevien standardien mukainen. Siinä on liikeanturi, joka ilmoittaa, jos liikut liikaa mittauksen aikana. Se ilmoittaa myös epätasaisesta sydämen rytmistä.

Tarjoukseen Säästä 60 €!

Lisää tarjouksia sanalla Tieteen Kuvalehti