skip to main content

Tarjoukset Tieteen Kuvalehti

2 numeroa Tieteen Kuvalehti + Aktiivisuusranneke vain 14,90

2 numeroa Tieteen Kuvalehti + Aktiivisuusranneke vain 14,90 Nappaa nyt 2 numeroa Tieteen Kuvalehti -lehteä vain hintaan 14,90€ + Aktiivisuusranneke!

Aktiivisuusranneke on ehdoton väline edistämään tervellistä elämäntapaa – se on suorastaan uskomattoman kannustava! Askelten seuranta innostaa aivan kuin itsestään lisäämään liikuntaa entisestään. Arvo: 70 €

Tarjoukseen Säästä 77 €!

Tieteen Kuvalehti 2 nroa + tilaajalahjaksi Fleece-takki

Tieteen Kuvalehti 2 nroa + tilaajalahjaksi Fleece-takki Tilaa nyt 2 numeroa Tieteen Kuvalehti -lehteä vain hintaan 12,90€ + tilaajalahjaksi Fleece-takki!

Mukava, joustava ja kätevä fleece-takki, jossa on tuulenpitävä kerros pitää sinut lämpimänä myös kylminä ja tuulisina päivinä.

Takki on tehty paksusta polyesteri-fleecestä, joka painaa 270 g/m2. Takissa on lisäksi tuulenpitävä reunus, joka antaa suojaa tuulisina päivinä. Arvo: 89,90 €

Tarjoukseen Säästä 99 €!

2 kuukauden lukuoikeus Digitaaliseen Historiaan

2 kuukauden lukuoikeus Digitaaliseen Historiaan Saat Tieteen Kuvalehden 12 uusimman numeron digikäyttöoikeuden. Lue joko onlinena tai lataa ja lue offline tilassa kun sinulla on aikaa. Voit myös jakaa Tieteen Kuvalehti digi tilauksesi koko perheen kesken jopa 5 eri laitteelle.

2 kuukauden lukuoikeus Digitaaliseen Historiaan 0 €! – Etusi 19 €

Tarjoukseen Säästä 19 €!

Lisää tarjouksia sanalla Tieteen Kuvalehti