skip to main content

Tarjoukset Tee Itse

2 numeroa Tee Itse -lehteä + Laseretäisyysmittari

2 numeroa Tee Itse -lehteä + Laseretäisyysmittari Kaikki lehdessä esitetyt projektit ovat toteutettu ammattilaisvoimin ja testattu asiantuntijoilla. Työvaiheet ovat kerrottu selkeästi vaihe vaiheelta ja havainnollistettu piirroksin ja ostoslistoin. Tee Itse -lehden asiantuntijoiden avulla säästät rahaa ja saat hyviä tuloksia!

Tilaa nyt 2 numeroa Tee Itse -lehteä vain hintaan 15,90€ + Laseretäisyysmittari. Laseretäisyysmittarilla voi mitata 20 metrin päähän nappia painamalla. Siitä on apua esimerkiksi terassin mittaamisessa, seinän koon määrittämisessä tai pihatien mittaamisessa. Arvo: 39,90 €

Tarjoukseen Säästä 44 €!

Tilaa nyt 2 numeroa Tee Itse 15,90€ + Työkalupaketti

Tilaa nyt 2 numeroa Tee Itse 15,90€ + Työkalupaketti Valmistaudu kotiremonttiin Tee Itse -lehden selkeillä ohjeilla! Nappaa nyt 2 numeroa Tee Itse -lehteä vain hintaan 15,90€ + Työkalupaketti:

2 x winbag
3D-kulma
Teleskooppivalo

arvo 59,90 €

Tarjoukseen Säästä 64 €!

2 nroa Tee Itse + NOVA PLUS ruuvinväännin vain 15,90 €

2 nroa Tee Itse + NOVA PLUS ruuvinväännin vain 15,90 € Nappaa nyt 2 numeroa Tee Itse -lehteä vain hintaan 15,90€ + NOVA PLUS ruuvinväännin (Arvo: 54,90 €).

NOVA PLUS ruuvinväännin

Lujatekoinen ja kätevä 12 V:n NOVAPLUS-pora-ruuvinväännin. Ruuvinvääntimessä on 18 helposti säädettävää momenttia sekä portaaton pyörimisnopeuden säätö.

- Siksi se sopii kaikkiin kodin ja pihan ruuvaus- ja poraustöihin.
- Ruuvinvääntimessä on ergonomisesti muotoiltu kädensija, jossa on luistamaton pinnoite.
- Ruuvinvääntimen mukana toimitetaan ladattava akku.

Tarjoukseen Säästä 59 €!

Lisää tarjouksia sanalla Tee Itse