skip to main content

Suomen Moneta juhlaraha ja rahasarjat

Suomen Moneta myy ja markkinoi keräilytuotteita. Keräilytuotteet kertovat historillisia ja ajankohtaisia tarinoita nykypäivän ihmisille.

Virallinen Elvis Presley™ Rock and rollin kuningas -raha

Virallinen Elvis Presley™ Rock and rollin kuningas -raha Historian saatossa on ollut lukuisia kuninkaita eri maissa ympäri maailman. On kuitenkin olemassa vain yksi kuningas, jota on kunnioitettu erityisellä tittelillä. Ainoa, jota kukaan ei voi koskaan korvata – Rock and rollin kuningas.

Elvis Presley tunnetaan laajalti yhtenä 1900-luvun merkittävimpänä kulttuurisena ikonina. Hän mullisti musiikkialan ja hänet tunnistetaan välittömästi ympäri maailman! Sinulla on mahdollisuus saada uusi juhlaraha, ikuinen muisto miehestä, jonka musiikki on ilahduttanut sukupolvia toisensa jälkeen. Saat rahan Suomen Monetalta ILMAISEKSI!

Tilaamalla tämän rahan et sitoudu muihin tilauksiin. Lähetyksellä on täydellinen 14 päivän palautusoikeus. Varmista Rock and rollin kuninkaan kunniaksi lyöty juhlaraha itsellesi jo tänään. Saat sen ILMAISEKSI (maksat vain toimituskulut 4,95 euroa).

ELVIS™ and ELVIS PRESLEY™ are trademarks of ABG EPE IP LLC Rights of Publicity and Persona Rights

Tarjoukseen Säästä 10 €!

Ahvenanmaan itsehallinto 100 vuotta 2 € erikoisraha

Ahvenanmaan itsehallinto 100 vuotta 2 € erikoisraha 2 euroa 2 eurolla!

Ahvenanmaa on kulkenut omaa tietänsä ja rakentanut omaa kulttuuriaan pian 100 vuotta. Merkkivuotta juhlistaa myös Suomen uusin erikoiseuro, jonka design kantaa osuvasti nimeä Vår väg (Meidän tiemme).

Varmista nyt itsellesi 2 euron erikoiseuro 2 euron nimellisarvolla (+ toimituskulut 4,95 euroa)!

Tilatessasi Ahvenanmaan itsehallinto 100 vuotta -erikoiseuron pääset samalla mukaan suosittuun kokoelmaan Suomen erikoiseurot.

Tarjoukseen

Vuoden 2021 ensimmäinen erikoiseuro

Vuoden 2021 ensimmäinen erikoiseuro Vuoden 2021 ensimmäinen suomalainen erikoiseuro on järjestyksessään jo 28. Raha juhlistaa Suomen Journalistiliiton 100-vuotisjuhlavuotta.

Varmista nyt itsellesi 2 euron erikoiseuro 2 euron nimellisarvolla (+ toimituskulut 4,95 euroa)!

Tarjoukseen

Lisää tarjouksia sanalla Suomen Moneta