skip to main content

Suomen Moneta juhlaraha ja rahasarjat

Suomen Moneta myy ja markkinoi keräilytuotteita. Keräilytuotteet kertovat historillisia ja ajankohtaisia tarinoita nykypäivän ihmisille.

Tilaa uniikki Mestareiden mitali

Tilaa uniikki Mestareiden mitali Oletko koskaan haaveillut, miltä tuntuisi pidellä kädessä jääkiekon MM-kultaa? Nyt se on mahdollista! Tilaa uniikki Mestareiden mitali – saat muistoksi palan aitoa MM2019-mestaruusmitalia.

Kun teet tilauksesi nyt saat mitalin ILMAISEKSI, maksat vain toimituskulut 4,95 euroa!

Konkreettinen pala suomalaista jääkiekkohistoriaa
Sisältää hipun MM2019-mestaruusmitalista
Yhteistyössä Suomen Moneta ja Suomen Jääkiekkoliitto
Erittäin rajoitettu lyöntimäärä – vain nopeimmille
Kultakeskus Oy:n valmistama
Lahjaksi Mestareiden matka -keräilykansio

Tarjoukseen Säästä 10 €!

Virallinen Elvis Presley™ Rock and rollin kuningas -raha

Virallinen Elvis Presley™ Rock and rollin kuningas -raha Historian saatossa on ollut lukuisia kuninkaita eri maissa ympäri maailman. On kuitenkin olemassa vain yksi kuningas, jota on kunnioitettu erityisellä tittelillä. Ainoa, jota kukaan ei voi koskaan korvata – Rock and rollin kuningas.

Elvis Presley tunnetaan laajalti yhtenä 1900-luvun merkittävimpänä kulttuurisena ikonina. Hän mullisti musiikkialan ja hänet tunnistetaan välittömästi ympäri maailman! Sinulla on mahdollisuus saada uusi juhlaraha, ikuinen muisto miehestä, jonka musiikki on ilahduttanut sukupolvia toisensa jälkeen. Saat rahan Suomen Monetalta ILMAISEKSI!

Tilaamalla tämän rahan et sitoudu muihin tilauksiin. Lähetyksellä on täydellinen 14 päivän palautusoikeus. Varmista Rock and rollin kuninkaan kunniaksi lyöty juhlaraha itsellesi jo tänään. Saat sen ILMAISEKSI (maksat vain toimituskulut 4,95 euroa).

ELVIS™ and ELVIS PRESLEY™ are trademarks of ABG EPE IP LLC Rights of Publicity and Persona Rights

Tarjoukseen Säästä 10 €!