skip to main content

Uusimmat juorut ja jännittävimmät uutiset löytyy 7 Päivää -lehdestä

7 Päivää –lehti tarjoaa kutkuttavia uutisia ja jännittäviä juoruja niin viihdemaailmasta, julkkiksista, muodista kuin rikoksistakin. Irrottaudu hetkeksi arjesta ja lue mitä ajankohtaista viihdemaailmassa tapahtuu, kenen asu oli hitti ja kenen ei, ja mitä kotimaisten julkkisten elämään kuuluukaan. Seiska tarjoaa viihdettä kaikilla mausteilla, järisyttäviä skandaaleja, ajankohtaisia uutisia ja hauskoja kilpailuja.

Tilaamalla seiskankin netistä hyödynnät parhaat tarjoukset ja kannattavimmat diilit. Useimpia lehtiä tilatessa olet myös oikeutettu ilmaiseen tilaajalahjaan. 7 päivää kutsuu sinut irrottautumaan arjesta ja tilaamaan lehden kotiisi nyt edulliseen hintaan, jossa sitä on hyvä selata niin yksin kuin ystävienkin kanssa. Katso alta ajankohtaiset tarjoukset Seiska-lehdestä ja valmistaudu yllättäviin huhuihin sekä kutkuttaviin uutisiin jotka varmistavat ettei elämä käy tylsäksi!

Seiska 10nroa 29,90 € + Aktiivisuusranneke

Seiska 10nroa 29,90 € + Aktiivisuusranneke Tilaa Seiska 10 nroa vain 29,90 € ja saat kaupan päälle Aktiivisuusranneke (arvo 45 €).

Tilaa Seiska 20 nroa 2x24,95 € ja saat kaupan päälle Aktiivisuusranneke (arvo 45 €) + Ratia olkalaukku (arvo 60 €).

Tarjoukseen Säästä 105 €!

Seiskan synttäritarjous, alk. 2,49 lehti ja upea lahja

Seiskan synttäritarjous, alk. 2,49 lehti ja upea lahja Seiskan Synttäritarjous! Hyödynnä häikäisevät hinnat ja valitse lehti ja lahja! Nyt 10 lehteä puoleen hintaan, alkaen vain 2,49e nro ja kaupan päälle valitsemasi upea lahja, arvo jopa 47 e!

SEISKA 12 nroa 29,90 € + 4 Ruostumaton veitsisetti

SEISKA 20 nroa 2x24,90 € + Veitsisetti + Ivana Tiger-kukkaro

Tarjoukseen Säästä 105 €!