skip to main content

Uusimmat juorut ja jännittävimmät uutiset löytyy 7 Päivää -lehdestä

7 Päivää –lehti tarjoaa kutkuttavia uutisia ja jännittäviä juoruja niin viihdemaailmasta, julkkiksista, muodista kuin rikoksistakin. Irrottaudu hetkeksi arjesta ja lue mitä ajankohtaista viihdemaailmassa tapahtuu, kenen asu oli hitti ja kenen ei, ja mitä kotimaisten julkkisten elämään kuuluukaan. Seiska tarjoaa viihdettä kaikilla mausteilla, järisyttäviä skandaaleja, ajankohtaisia uutisia ja hauskoja kilpailuja.

Tilaamalla seiskankin netistä hyödynnät parhaat tarjoukset ja kannattavimmat diilit. Useimpia lehtiä tilatessa olet myös oikeutettu ilmaiseen tilaajalahjaan. 7 päivää kutsuu sinut irrottautumaan arjesta ja tilaamaan lehden kotiisi nyt edulliseen hintaan, jossa sitä on hyvä selata niin yksin kuin ystävienkin kanssa. Katso alta ajankohtaiset tarjoukset Seiska-lehdestä ja valmistaudu yllättäviin huhuihin sekä kutkuttaviin uutisiin jotka varmistavat ettei elämä käy tylsäksi!

Seiska vain 2,49 € p nroa + Aarikan laukku tai Veitsisetti

Seiska vain 2,49 € p nroa + Aarikan laukku tai Veitsisetti Häikäisevät hinnat! Seiska nyt alkaen vain 2,49 €/nro. Kaupan päälle Aarikan viikonloppulaukku (arvo 50 €) tai veitsisetti (75 €)!

Aarikan viikonloppulaukku kauniilla Pihlaja-kuosilla kuosilla on mainio asuste viikonloppuretkelle, kaupunkilomalle tai vaikka kauppareissulle.

Tämän tyylikkään veitsisarjan kaksi erikokoista Santoku-veistä (terät 5 ja 7 tuummaa) nousevat taatusti keittiösi käytetyimpien välineiden joukkoon.

Tarjoukseen Säästä 95 €!

Seiska synttärikampanja 10 nroa + Finnfeelings -koru

Seiska synttärikampanja 10 nroa + Finnfeelings -koru Tilaa Seiska nyt hintaan 10 numeroa vain 29,90€! Kaupan päälle Finnfeelings Sadepäivä -koru (arvo 90,00€) tai kylmäreppu (arvo 40 €). Voit myös säästää vielä enemmän ja tilata 20 numeroa vain hintaan 2 x 24,90 eli 2,50€/ numero.

Tarjoukseen Säästä 90 €!

Tilaa Seiska nyt hintaan 10 numeroa vain 29,90€

Tilaa Seiska nyt hintaan 10 numeroa vain 29,90€ Tilaa Seiska nyt hintaan 10 numeroa vain 29,90€! Kaupan päälle Finnfeelings Sadepäivä -koru (arvo 89,00€) tai monikäyttöinen rannekello (arvo 35,90€).

Voit myös säästää vielä enemmän ja tilata 20 numeroa vain hintaan 2 x 24,90 eli 2,50€/ numero!

Tarjoukseen Säästä 89 €!