skip to main content

Uusimmat juorut ja jännittävimmät uutiset löytyy 7 Päivää -lehdestä

7 Päivää –lehti tarjoaa kutkuttavia uutisia ja jännittäviä juoruja niin viihdemaailmasta, julkkiksista, muodista kuin rikoksistakin. Irrottaudu hetkeksi arjesta ja lue mitä ajankohtaista viihdemaailmassa tapahtuu, kenen asu oli hitti ja kenen ei, ja mitä kotimaisten julkkisten elämään kuuluukaan. Seiska tarjoaa viihdettä kaikilla mausteilla, järisyttäviä skandaaleja, ajankohtaisia uutisia ja hauskoja kilpailuja.

Tilaamalla seiskankin netistä hyödynnät parhaat tarjoukset ja kannattavimmat diilit. Useimpia lehtiä tilatessa olet myös oikeutettu ilmaiseen tilaajalahjaan. 7 päivää kutsuu sinut irrottautumaan arjesta ja tilaamaan lehden kotiisi nyt edulliseen hintaan, jossa sitä on hyvä selata niin yksin kuin ystävienkin kanssa. Katso alta ajankohtaiset tarjoukset Seiska-lehdestä ja valmistaudu yllättäviin huhuihin sekä kutkuttaviin uutisiin jotka varmistavat ettei elämä käy tylsäksi!

Tilaa Seiska ja saat Veitsisetti tai Riemu-kaulakoru

Tilaa Seiska ja saat Veitsisetti tai Riemu-kaulakoru Seiska alen loppurysäys! Nyt 10 numeroa Seiskaa + veitsisetti / 2 lisälehteä vain 29,90€! (huom. vain uusille tilaajille).

Vaihtoehtoisesti voit myös tilata 20 nroa + veitsisetti & sääasema tai Riemu kaulakorun & Vallilan pikkulaukun vain hintaan 49,80€!

Valitse:
10 nroa/29,90 € + Kultakeskuksen Riemu-kaulakoru
10 nroa/29,90 € + Veitsisetti
20 nroa/49,80 € + Kultakeskuksen Riemu-kaulakoru & Vallilan pikkulaukku

Tarjoukseen Säästä 119 €!

Tilaa Seiska nyt hintaan 10 numeroa vain 29,90€

Tilaa Seiska nyt hintaan 10 numeroa vain 29,90€ Tilaa Seiska nyt hintaan 10 numeroa vain 29,90€! Kaupan päälle Finnfeelings Sadepäivä -koru (arvo 89,00€) tai monikäyttöinen rannekello (arvo 35,90€).

Voit myös säästää vielä enemmän ja tilata 20 numeroa vain hintaan 2 x 24,90 eli 2,50€/ numero!

Tarjoukseen Säästä 89 €!