skip to main content

Uusimmat juorut: Tilaa Seiska -lehti

7 Päivää –lehti tarjoaa kutkuttavia uutisia ja jännittäviä juoruja niin viihdemaailmasta, julkkiksista, muodista kuin rikoksistakin. Irrottaudu hetkeksi arjesta ja lue mitä ajankohtaista viihdemaailmassa tapahtuu, kenen asu oli hitti ja kenen ei, ja mitä kotimaisten julkkisten elämään kuuluukaan. Seiska tarjoaa viihdettä kaikilla mausteilla, järisyttäviä skandaaleja, ajankohtaisia uutisia ja hauskoja kilpailuja.


Tilaamalla seiskankin netistä hyödynnät parhaat tarjoukset ja kannattavimmat diilit. Useimpia lehtiä tilatessa olet myös oikeutettu ilmaiseen tilaajalahjaan. 7 päivää kutsuu sinut irrottautumaan arjesta ja tilaamaan lehden kotiisi nyt edulliseen hintaan, jossa sitä on hyvä selata niin yksin kuin ystävienkin kanssa. Katso alta ajankohtaiset tarjoukset Seiska-lehdestä ja valmistaudu yllättäviin huhuihin sekä kutkuttaviin uutisiin jotka varmistavat ettei elämä käy tylsäksi!

Seiska ja Katso joulukampanja

Seiska ja Katso joulukampanja

Nyt laitetaan viihdettä pakettiin! Seiska alkaen 2,50€ / nro ja Katso alkaen 1,45 € / nro. Kaipaatko joululahja vinkkejä?...

Tarjoukseen

Seiskan keltainen tarjous!

Seiskan keltainen tarjous!

Seiskan keltaiset viikot ovat täällä taas! Seiska tilaajana saat myös upeat tilaajalahjat kaupan päälle.

TARJOUKSET
8...

Tarjoukseen