skip to main content

Uusimmat juorut ja jännittävimmät uutiset löytyy 7 Päivää -lehdestä

7 Päivää –lehti tarjoaa kutkuttavia uutisia ja jännittäviä juoruja niin viihdemaailmasta, julkkiksista, muodista kuin rikoksistakin. Irrottaudu hetkeksi arjesta ja lue mitä ajankohtaista viihdemaailmassa tapahtuu, kenen asu oli hitti ja kenen ei, ja mitä kotimaisten julkkisten elämään kuuluukaan. Seiska tarjoaa viihdettä kaikilla mausteilla, järisyttäviä skandaaleja, ajankohtaisia uutisia ja hauskoja kilpailuja.

Tilaamalla seiskankin netistä hyödynnät parhaat tarjoukset ja kannattavimmat diilit. Useimpia lehtiä tilatessa olet myös oikeutettu ilmaiseen tilaajalahjaan. 7 päivää kutsuu sinut irrottautumaan arjesta ja tilaamaan lehden kotiisi nyt edulliseen hintaan, jossa sitä on hyvä selata niin yksin kuin ystävienkin kanssa. Katso alta ajankohtaiset tarjoukset Seiska-lehdestä ja valmistaudu yllättäviin huhuihin sekä kutkuttaviin uutisiin jotka varmistavat ettei elämä käy tylsäksi!

Seiska synttäritarjous - 2,49 € nro + veitsisetti ja kukkaro

Seiska synttäritarjous - 2,49 € nro + veitsisetti ja kukkaro Seiskan Synttäritarjous! Hyödynnä häikäisevät hinnat ja valitse lehti ja lahja!

Nyt 12-27 lehteä puoleen hintaan, alkaen vain 2,49 € nro ja kaupan päälle valitsemasi upea lahja:

- veitsisetti, arvo 30 €
- Ivana Tiger kukkaro, arvo 75 €

Kaikki tilaajat osallistuvat myös automaattisesti 30.000 € rahapalkinnon arvontaan.

Tarjoukseen Säästä 150 €!

Seiska ja Katso naisten päivän tarjous

Seiska ja Katso naisten päivän tarjous Seiskan ja Katson kansainvälisen naisten päivän tarjouksella saat nyt lehden alkaen 1,53 euroa /nro ja tilaajalahjana Aarikan upeita tuotteita!

Seiska
10 nroa 29,90 € + Aarikka Lemmikki -kukkaro
20 nroa 2x24,90 € + Aarikka Lemmikki -kukkaro & Huivi ja rannekello

Katso
14 nroa 24,90 € + Aarikka Lemmikki -kukkaro
26 nroa 39,90 € + Aarikka Lemmikki -kukkaro & Huivi ja rannekello

Tarjoukseen Säästä 90 €!

Seiska 20 nroa + Aktiivisuusranneke & Heijastinreppu

Seiska 20 nroa + Aktiivisuusranneke & Heijastinreppu Seiska paljastaa mitä tapahtui ja kenelle niin kotimaassa kuin ulkomailla. Tuhti Seiska ilahduttaa taatusti koko perhettä ja samalla saat Suomen parhaimman TV-lehden Filmioppaineen ja juonipaljastuksineen!

Nappaa nyt Seiskan huikea tarjous - lehdet alkaen 2,49€/nro! Tilaa nyt 20 nroa hintaan 2 x 24,90€ ja saat tilaajalahjaksi aktiivisuusrannekkeen & heijastavan repun.

Tarjoukseen Säästä 72 €!