skip to main content

Uusimmat juorut ja jännittävimmät uutiset löytyy 7 Päivää -lehdestä

7 Päivää –lehti tarjoaa kutkuttavia uutisia ja jännittäviä juoruja niin viihdemaailmasta, julkkiksista, muodista kuin rikoksistakin. Irrottaudu hetkeksi arjesta ja lue mitä ajankohtaista viihdemaailmassa tapahtuu, kenen asu oli hitti ja kenen ei, ja mitä kotimaisten julkkisten elämään kuuluukaan. Seiska tarjoaa viihdettä kaikilla mausteilla, järisyttäviä skandaaleja, ajankohtaisia uutisia ja hauskoja kilpailuja.

Tilaamalla seiskankin netistä hyödynnät parhaat tarjoukset ja kannattavimmat diilit. Useimpia lehtiä tilatessa olet myös oikeutettu ilmaiseen tilaajalahjaan. 7 päivää kutsuu sinut irrottautumaan arjesta ja tilaamaan lehden kotiisi nyt edulliseen hintaan, jossa sitä on hyvä selata niin yksin kuin ystävienkin kanssa. Katso alta ajankohtaiset tarjoukset Seiska-lehdestä ja valmistaudu yllättäviin huhuihin sekä kutkuttaviin uutisiin jotka varmistavat ettei elämä käy tylsäksi!

Seiska 10-57 nroa + olkalaukku ja Veitsisetti

Seiska 10-57 nroa + olkalaukku ja Veitsisetti Seiska täyttää 30 vuotta! Seiska tuo väriä ja viihdettä arkeesi. Juhlavuoden kunniaksi saat Seiska-lehden huippuedullisesti ja ainutlaatuiset tilaajalahjat kaupan päälle.

10 nroa 29,90€ + Aarikan Tulitus-olkalaukku
14 nroa 39,90€ + Veitsisetti
18 nroa 49,90 + Aarikan Tulitus-olkalaukku + Veitsisetti
57 nroa 144,90 + Aarikan Tulitus-olkalaukku + Veitsisetti

Tarjoukseen Säästä 130 €!