skip to main content

Melatonin auttaa saamaan unen päästä kiinni

Melatonin auttaa lyhentämään nukahtamisaikaa tehokkaasti sekä lievittää aikaeron vaikutuksia. Melatonin on hormoni, jota erittyy erityisesti käpyrauhasessa. Se toimii vuorokausirytmin määrittelijänä, mutta sen erityksessä voi olla poikkeavuuksia esimerkiksi stressin, alkoholin tai lääkkeiden käytön takia. Melatonin myös toimii mielialaa rauhoittavasti sekä hidastaa vanhenemista.

Nukahtamisvaikeuksiin käytettävää melatoniinia saa helpoiten tilattua netistä edullisten tarjousten avulla. Huomaathan että usein ensimmäinen paketti on kokonaan ilmainen tai ainakin hyvin edullinen, ja tilauksen voi lopettaa milloin tahansa. Älä anna nukkumisvaikeuksien stressata, vaan hanki itsellesi apua melatoniinin muodossa, sillä unen tärkeyttä terveyteen ei kannata väheksyä.

Juuri nyt ei ole tarjouksia sanalla melatonin.
Voit seurata tulevia tarjouksia täyttämällä sähköpostiosoitteesi alla olevaan kenttään. Tulet saamaan sähköpostia heti kun julkaisemme uuden tarjouksen sanalla melatonin.
Sähköpostiosoite:
Tulet saamaat vain yhden sähköpostin seuraamaasi sanaa kohden. Sähköpostiosoitteesi poistetaan saman tien kun lähetämme sinulle uuden tarjouksen. Sähköpostiosoitettasi ei tulla käyttämään mihinkään muihin tarkoituksiin.