skip to main content

Melatonin auttaa saamaan unen päästä kiinni

Melatonin auttaa lyhentämään nukahtamisaikaa tehokkaasti sekä lievittää aikaeron vaikutuksia. Melatonin on hormoni, jota erittyy erityisesti käpyrauhasessa. Se toimii vuorokausirytmin määrittelijänä, mutta sen erityksessä voi olla poikkeavuuksia esimerkiksi stressin, alkoholin tai lääkkeiden käytön takia. Melatonin myös toimii mielialaa rauhoittavasti sekä hidastaa vanhenemista.

Nukahtamisvaikeuksiin käytettävää melatoniinia saa helpoiten tilattua netistä edullisten tarjousten avulla. Huomaathan että usein ensimmäinen paketti on kokonaan ilmainen tai ainakin hyvin edullinen, ja tilauksen voi lopettaa milloin tahansa. Älä anna nukkumisvaikeuksien stressata, vaan hanki itsellesi apua melatoniinin muodossa, sillä unen tärkeyttä terveyteen ei kannata väheksyä.

Vahvasta 1,8mg melatoniinista auttaa nukahtamaan nopeasti

Vahvasta 1,8mg melatoniinista auttaa nukahtamaan nopeasti Nyt saat Suomen vahvimmasta (1,8mg) melatoniinista helpotusta nukahtamisongelmaan nopeasti.

Hyvin nukkunut ihminen on onnellinen ihminen. Uniongelmista kärsivät ihmiset puolestaan ovat alttiimpia stressamaan, ahdistumaan, masentumaan ja sairastumaan fyysisesti.

Hae nopea apu uniongelmiin - kokeile nyt tehoa ilman sitoutumista neljä kuukautta tarjoushintaan 49,90 € eli vain 12,50 € kuukaudessa!

Tilaajalahjaksi laadukas unipussi (silmälaput ja korvatulpat) arvo 19 €

Tarjoukseen Säästä 19 €!