skip to main content

Tarjoukset Kunto Plus

4 numeroa KUNTO PLUS + Kehonkoostumusvaaka 24,90€

4 numeroa KUNTO PLUS + Kehonkoostumusvaaka 24,90€ Tilaa 4 numeroa KUNTO PLUS vain 24,90€ ja saat kaupan päälle Kehonkoostumusvaaka.

Digitaalisen kehonkoostumusvaa’an avulla voit seurata painon lisäksi monia muitakin terveydentilastasi kertovia tietoja. Kehityksen seuraaminen mobiilisovelluksen kautta voi auttaa ylläpitämään motivaatiota dieetin tai treeniohjelman noudattamiseen. Arvo: 80 €

Tarjoukseen Säästä 95 €!

KUNTO PLUS + Huippuhyvä vastuskuminauhasetti kotitreeniin

KUNTO PLUS + Huippuhyvä vastuskuminauhasetti kotitreeniin 3 numeroa KUNTO PLUS + Huippuhyvä vastuskuminauhasetti kotitreeniin 16,90€. Active Fit -vastuskuminauhasetillä kiinteydyt, hoikistut ja voimistut.

Kiinnostaisiko kotikuntoilu, mutta välineitä ja tehokkaita harjoitteita puuttuu? Ratkaisu on huippuhyvä vastuskuminauhasetti. Arvo: 40 €

Tarjoukseen Säästä 53 €!

4 numeroa KUNTO PLUS + Nordic-herätysvalo 24,90€

4 numeroa KUNTO PLUS + Nordic-herätysvalo 24,90€ Tilaa 4 nroa KUNTO PLUS vain 24,90 € ja saat kaupan päälle Nordic-herätysvalo (arvo 60 €).

Herätysvalo herättää hiljalleen voimistuvalla valolla. Unesta herää luonnollisesti ja hellävaraisesti, kun valo voimistuu vähitellen aivan kuin auringon noustessa.

Nordic Herätysvalo on enemmän kuin herätyskello, mutta yhtä helppo käyttää. Herätysvalossa on myös useita omiin tarpeisiin räätälöitäviä lisätoimintoja.

Tarjoukseen Säästä 75 €!

Lisää tarjouksia sanalla Kunto Plus