skip to main content

Tarjoukset Kunto Plus

3 numeroa KUNTO PLUS 10€ (etusi 21 €)

3 numeroa KUNTO PLUS 10€ (etusi 21 €) KUNTO PLUS antaa inspiraatiota, olipa kuntoilumuotosi mikä tahansa. Esittelemme uudet kuntoilutrendit ja kerromme, miten pidät huolen hyvinvoinnistasi syömällä oikein. KUNTO PLUS vie sinut terveellisempään ja hauskempaan elämään.

TARJOUS
3 ensimmäistä nroa KUNTO PLUS -lehteä
– Etusi 21 €

Tarjoukseen Säästä 21 €!

4 numeroa KUNTO PLUS + Kehonkoostumusvaaka 24,90€

4 numeroa KUNTO PLUS + Kehonkoostumusvaaka 24,90€ Tilaa 4 numeroa KUNTO PLUS vain 24,90€ ja saat kaupan päälle Kehonkoostumusvaaka.

Digitaalisen kehonkoostumusvaa’an avulla voit seurata painon lisäksi monia muitakin terveydentilastasi kertovia tietoja. Kehityksen seuraaminen mobiilisovelluksen kautta voi auttaa ylläpitämään motivaatiota dieetin tai treeniohjelman noudattamiseen. Arvo: 80 €

Tarjoukseen Säästä 95 €!

4 numeroa KUNTO PLUS + Nordic-herätysvalo 24,90€

4 numeroa KUNTO PLUS + Nordic-herätysvalo 24,90€ Tilaa 4 nroa KUNTO PLUS vain 24,90 € ja saat kaupan päälle Nordic-herätysvalo (arvo 60 €).

Herätysvalo herättää hiljalleen voimistuvalla valolla. Unesta herää luonnollisesti ja hellävaraisesti, kun valo voimistuu vähitellen aivan kuin auringon noustessa.

Nordic Herätysvalo on enemmän kuin herätyskello, mutta yhtä helppo käyttää. Herätysvalossa on myös useita omiin tarpeisiin räätälöitäviä lisätoimintoja.

Tarjoukseen Säästä 75 €!

Lisää tarjouksia sanalla Kunto Plus