skip to main content

Tarjoukset Kotimikro

Kotimikro -lehteä + Bluetooth-kelloradio ja langaton laturi

Kotimikro -lehteä + Bluetooth-kelloradio ja langaton laturi KotiMikro on Suomen suosituin tietotekniikka -julkaisu, joka auttaa sinua valitsemaan juuri sinun tarpeisiisi sopivan laitteiston sekä antaa vinkkejä ja ohjeita miten saat laitteistostasi entistä tehokkaamman.

Tilaa nyt 2 numeroa Kotimikro -lehteä vain hintaan 21,90€ ja saat samalla tilaajalahjaksi + Bluetooth-kelloradio ja langaton laturi, jolla voit kuvata videoita jotka eivät tärähtele.

Tarjoukseen Säästä 102 €!

3 nroa Kotimikro -lehteä + Bluetooth gimbal-kuvanvakaaja

3 nroa Kotimikro -lehteä + Bluetooth gimbal-kuvanvakaaja KotiMikro on Suomen suosituin tietotekniikka -julkaisu, joka auttaa sinua valitsemaan juuri sinun tarpeisiisi sopivan laitteiston sekä antaa vinkkejä ja ohjeita miten saat laitteistostasi entistä tehokkaamman.

Tilaa nyt 3 numeroa Kotimikro -lehteä vain hintaan 21,90€ ja saat samalla tilaajalahjaksi + Bluetooth gimbal-kuvanvakaaja älypuhelimeen, jolla voit kuvata videoita jotka eivät tärähtele.

Tarjoukseen Säästä 96 €!

4 nroa Kotimikro -lehteä + Vankka monitoimikamera vain 21,90

4 nroa Kotimikro -lehteä + Vankka monitoimikamera vain 21,90 Tilaa nyt 4 numeroa Kotimikro -lehteä vain hintaan 21,90€ ja saat samalla tilaajalahjaksi Vankka monitoimikameran (arvo 80€). Tämä fiksu Action-kamera painaa vain 46 grammaa.

Siinä on 5 megapikselin kuvakenno, jotta saat veitsenterävää 1080p Full HD -videokuvaa 30 ruutua sekunnissa (FPS).

Säästä jopa 101€!!!!

Tarjoukseen Säästä 101 €!