skip to main content

Kokkiveitsi on keittiön tärkein työväline

Hyvä kokkiveitsi on ehdottomasti keittiön tärkein työväline, sillä leikkaat lihan, käsittelet vihannekset sekä hienonnat yrtit. Laadukkaalla kokkiveitsellä ruuanlaitto sujuu vaivatta ja jälki on sen mukaista. Kokkiveitsen terän kärkiosalla leikataan erityisesti pieniä vihanneksia, sieniä ja sipuleita, kun taas kantaosalla saavat osansa kiinteät ruoka-aineet.

Kokkiveitsi sekä paljon muuta hyödyllistä on mahdollista saada lehden tilaajaksi liittymällä. Ainakin Valitut Palat sekä Tieteen Kuvalehti tarjoavat kokkiveitsiä tilaajalahjoinaan.

Saat Satake kokkiveitsen kaupan päälle

Saat Satake kokkiveitsen kaupan päälle Sano sayonara tylsille veitsille! Juuri nyt saat japanilaisen Satake Houcho kokkiveitsen ilman lisäkstannuksia kun tilaat haluamiasi tuotteita vähintään 39 € (ei sisällä arvolisäveroa ja postikuluja).

Tukeva 17 cm pitkä veitsi paloittelee ja siivuttaa äärimmäisen tarkasti ja on tarpeellinen joka keittiössä. Tulet ihastumaan mangoliapuiseen kahvaan, joka on muotoiltu todella mukavaksi kädessä. Kiitos veitsenterän 15 asteen kulman, on veitsi erittäin terävä ja pitkäkestoinen.

Tarjoukseen Säästä 48 €!

2 numeroa Tee Itse -lehteä + Japanilaiset Santoku-veitset

2 numeroa Tee Itse -lehteä + Japanilaiset Santoku-veitset Tilaa nyt kotinikkareiden ykköslehti Tee Itse tarjoushintaan 2 numeroa vain 9,90€ ja samalla lunastat tilaajalahjaksi Japanilaisen Hasaki Santaku-veitsisetin (arvo 45€)!

Tee Itse -lehden tilaajana saat käyttöösi noin 1000 rakennusohjetta!
- Ohjeissa on yksityiskohtaisia kuvauksia ja vaihe vaiheelta eteneviä kuvaohjeita niin isoihin kuin pieniinkin projekteihin.
- Isoissa projekteissa on lisäksi mukana materiaaliluettelo.
- Säästä aikaa – tee asiat alusta asti oikein!
- Säästä selvää rahaa – ohjeista saat yleiskuvan projektista ja osaat ostaa VAIN ne tarvikkeet, joita tarvitset.

Tarjoukseen Säästä 55 €!