skip to main content

Kokkiveitsi on keittiön tärkein työväline

Hyvä kokkiveitsi on ehdottomasti keittiön tärkein työväline, sillä leikkaat lihan, käsittelet vihannekset sekä hienonnat yrtit. Laadukkaalla kokkiveitsellä ruuanlaitto sujuu vaivatta ja jälki on sen mukaista. Kokkiveitsen terän kärkiosalla leikataan erityisesti pieniä vihanneksia, sieniä ja sipuleita, kun taas kantaosalla saavat osansa kiinteät ruoka-aineet.

Kokkiveitsi sekä paljon muuta hyödyllistä on mahdollista saada lehden tilaajaksi liittymällä. Ainakin Valitut Palat sekä Tieteen Kuvalehti tarjoavat kokkiveitsiä tilaajalahjoinaan.

Tee Itse -lehteä + Japanilaiset Santoku-veitset

Tee Itse -lehteä + Japanilaiset Santoku-veitset Kaikki lehdessä esitetyt projektit ovat toteutettu ammattilaisvoimin ja testattu asiantuntijoilla. Työvaiheet ovat kerrottu selkeästi vaihe vaiheelta ja havainnollistettu piirroksin ja ostoslistoin. Tee Itse -lehden asiantuntijoiden avulla säästät rahaa ja saat hyviä tuloksia!

Juuri nyt voit tilata 2 numeroa Tee Itse -lehteä vain hintaan 9,90€ ja samalla lunastaa tilaajalahjaksi Japanilaisen Hasaki Santaku-veitsisetin (arvo 45€)!

Tarjoukseen Säästä 55 €!