skip to main content

Ensiapulaukku on joka kodin perusvaruste

Haavereita sattuu kaikille, mutta nopea apu auttaa ehkäisemään suurempia vahinkoja. Pidä huoli että olet aina varautunut ja valmiina yllättäviin tilanteisiin, sillä vahinko ei tule kello kaulassa. Ensiapulaukku on jokaisen kodin vakiovaruste, joka sopii ottaa mukaan reissuille ja retkille. Autossa on aina hyvä olla yksi ensiapulaukku mukana, kuten myös mökillä omansa. Muistathan pitää ensiapulaukku aina samassa paikkaa ja hyvin varustettuna!

Käytännöllisen ensiapulaukun saat esimerkiksi lehteä tilaamalla, sillä ainakin Alibi lähettää tilaajalleen ensiapupakkauksen lahjaksi.

Juuri nyt ei ole tarjouksia sanalla ensiapulaukku. Voit seurata tulevia tarjouksia täyttämällä sähköpostiosoitteesi alla olevaan kenttään. Tulet saamaan sähköpostia heti kun julkaisemme uuden tarjouksen sanalla ensiapulaukku.
Sähköpostiosoite:
Tulet saamaat vain yhden sähköpostin seuraamaasi sanaa kohden. Sähköpostiosoitteesi poistetaan saman tien kun lähetämme sinulle uuden tarjouksen. Sähköpostiosoitettasi ei tulla käyttämään mihinkään muihin tarkoituksiin.