skip to main content

Elle esittelee muodin sykähdyttävimmät uutuudet sekä ihmiset

Elle tarjoaa kattavimman katsauksen mitä maailmalla muodissa tapahtuukaan, lifestyleä ja kiinnostavia henkilöhaastatteluja esimerkiksi tyyli-ikoneilta, kiinnostavilta suunnittelijoilta ja näyttäviltä pukeutujilta. Se on yhteisö kaikille muodista ja tyylistä kiinnostuneille naisille, joita kiinnostaa hyvä olo sekä ulkonäkö. Ellessä jaetaan vinkkejä ja ideoita niin muodista kuin kauneudenhoidostakin, ja ihanien kuvien ja mielenkiintoisten juttujen parissa viihtyy kuukaudesta toiseen.

Elle ilmestyy 11 kertaa vuodessa, ja mukavimmin sen saa tilattua netin kautta. Katso linkeistämme edullisimmat tarjoukset, ja saatatpa saada lehteä tilatessasi ilmaisen tilaajalahjankin. Tilaa nyt Elle itseäsi tai ystävääsi ilahduttamaan ja pysyt aina ajan tasalla niin muodista, trendeistä, kauneudesta kuin siihen liittyvistä ihmisistäkin.

Elle-lehti nyt tarjoushintaan - säästät jopa -50%

Elle-lehti nyt tarjoushintaan - säästät jopa -50% Nappaa nyt maailman rakastetuin muotilehti ELLE tarjoushintaan 5 numeroa vain 29€ (norm. 43,50€) ja saat kaupan päälle valitsemasi tilaajalahjan. Voit valita seuraavista mieleisesi:

- Ruusunkultainen reppu (arvo 16 €)
- Hopeinen Apila ranneketju (arvo 79 €)
- 1 nro kaupan päälle (arvo 8,90 €)

Tarjoukseen Säästä 93 €!