skip to main content

Digikuva on digikuvauksen ykköslehti

Digikuva saa kunnian olla Pohjoismaiden suurin digitaalisen valokuvauksen lehti, joka opastaa, arvostelee ja uutisoi. Se yhdistää harrastajat sekä ammattilaiset, ja lehdessä tietysti myös julkaistaan lukijoiden parhaita kuvia sekä neuvotaan saamaan vielä parempia. Saavuta tietoosi nyt kaikki mitä digikuvauksen saralla maailmassa tapahtuu, lue uusimmista tuotteista ja nauti opastuksista. Jokaisen lehden mukana tulee myös cd, jolla on lukuisia videokursseja.

Digikuva on kaikenikäisten digikuvauksen harrastajien lehti, jossa riittää pureskeltavaa niin uusille kuin alaan jo pidemmin perehtyneillekin kuvaajille. Digikuva ilmestyy 18 kertaa vuodessa, ja helpoiten sekä edullisimmin sen saa nyt tilattua netin kautta. Katso alta parhaat ajankohtaiset tarjoukset, ja jaa valokuvausintoilusi muiden harrastajien kanssa. Useimpien lehtien tilaajaksi lähtiessä olet oikeutettu myös ilmaiseen tilaajalahjaan.

Digi Kuva 3 nroa vain 15,90 € + 8-in-1-sovitin

Digi Kuva 3 nroa vain 15,90 € + 8-in-1-sovitin Tilaa Digi Kuva 3 nroa vain 15,90 € ja saat lahjaksi 8-in-1-sovitin.

Tietokoneessasi on todennäköisesti liian vähän USB-liitäntöjä ja muita portteja, ja tästä syystä olemmekin suunnitelleet Digi KUVA ‑lehden 8-in-1-sovittimen. Ei enää puuttuvia USB-liitäntöjä, kortinlukijoita ja muita portteja, koska liitin tarjoaa peräti kahdeksan lisäporttia suoraan PC- tai Mac-tietokoneeseen. Arvo: 53,90

Tarjoukseen Säästä 72 €!

3 ensimmäistä nroa Digi KUVA -lehteä + Valoteltta

3 ensimmäistä nroa Digi KUVA -lehteä + Valoteltta Kannettavan valoteltan avulla käytössäsi on kätevä valokuvausstudio, jonka voit ottaa mukaasi minne tahansa. Valoteltan LED-valoissa on kolme värilämpötilavaihtoehtoa (lämmin, kylmä ja neutraali) ja kymmenen kirkkausvaihtoehtoa. Arvo: 59,00

Tilaa 3 ensimmäistä nroa Digi KUVA -lehteä
+ Valoteltta. Etusi 76 €

Tarjoukseen Säästä 76 €!

Digi KUVA -lehteä + Wi-Fi-tarkastuskamera

Digi KUVA -lehteä + Wi-Fi-tarkastuskamera Uusi helppokäyttöinen Wi-Fi-tarkastuskamera on lyömätön lisä työkalupakkiin. Kameran avulla on helppo tutkia hankalapääsyiset paikat.

Voit esimerkiksi:
- katsoa sisään seinärakenteisiin
- tutkia tukkeutuneet viemäriputket
- katsoa alakattojen sisään
- tarkistaa moottorit tai katsoa auton alle
- katsoa, mihin kohtaan paperi on jäänyt jumiin tulostimeen

Tilaa 3 numeroa Digikuva -lehteä vain 15,90€ ja saat kaupan päälle Wi-Fi-tarkastuskamera (arvo 69 €).

Tarjoukseen Säästä 85 €!