skip to main content

Digikuva on digikuvauksen ykköslehti

Digikuva saa kunnian olla Pohjoismaiden suurin digitaalisen valokuvauksen lehti, joka opastaa, arvostelee ja uutisoi. Se yhdistää harrastajat sekä ammattilaiset, ja lehdessä tietysti myös julkaistaan lukijoiden parhaita kuvia sekä neuvotaan saamaan vielä parempia. Saavuta tietoosi nyt kaikki mitä digikuvauksen saralla maailmassa tapahtuu, lue uusimmista tuotteista ja nauti opastuksista. Jokaisen lehden mukana tulee myös cd, jolla on lukuisia videokursseja.

Digikuva on kaikenikäisten digikuvauksen harrastajien lehti, jossa riittää pureskeltavaa niin uusille kuin alaan jo pidemmin perehtyneillekin kuvaajille. Digikuva ilmestyy 18 kertaa vuodessa, ja helpoiten sekä edullisimmin sen saa nyt tilattua netin kautta. Katso alta parhaat ajankohtaiset tarjoukset, ja jaa valokuvausintoilusi muiden harrastajien kanssa. Useimpien lehtien tilaajaksi lähtiessä olet oikeutettu myös ilmaiseen tilaajalahjaan.

2 nroa Digi KUVA -lehteä + Kolme objektiivia älypuhelimeen

2 nroa Digi KUVA -lehteä + Kolme objektiivia älypuhelimeen Tilaa nyt 2 numeroa Digi KUVA lehteä vain hintaa 14,90€ ja saat samalla tilaajalahjaksi kolme eri objektiivia älypuhelimeen, laajakulma-, makro- sekä kalansilmäobjektiivin! Upeat kuvat odottavat sinua.

Lisäksi lunastat pääsyn Etunurkkaan sekä seuraavat edut
- Huippuvalokuvaajien haastattelut
- Ohjeartikkelit upeiden kuvien ottamiseen
- Kuvankäsittelykurssit sekä kameratestit
- Kysymyspalsta

Tarjoukseen Säästä 56 €!

3 nroa Digikuva -lehteä + Etäohjattava kamerajalusta

3 nroa Digikuva -lehteä + Etäohjattava kamerajalusta Digikuva -lehti on Pohjoismaiden suurin digitaalista valo- ja videokuvausta käsittelevä lehti. Lehti opastaa kotikuvaajaa saamaan kaiken irti digikamerasta ja sen lisävarusteista. Toimituksen testit, vinkit ja ohjeet auttavat välttymään kalliilta virhehankinnoilta.

Juuri nyt voit tilata 3 numeroa Digi KUVA lehteä vain hintaan 15,90€ ! Samalla lunastat tilaajalahjaksi supersuositun selfie-stickin (arvo 46,90€)! Etäohjattavalla kamerajalustalla otat lomakuvat helposti ja kätevästi ilman ulkopuolisen apua.

Tarjoukseen Säästä 63 €!

3 nroa Digi KUVA -lehteä + Valokuvaajan varavirtalähde

3 nroa Digi KUVA -lehteä + Valokuvaajan varavirtalähde Nappaa nyt 3 numeroa Digi KUVA -lehteä + Valokuvaajan varavirtalähde (arvo 65,90€) vain hintaan 15,90€!

Samalla lunastat myös 25 prosentin alennuksen CEWE-KUVAKIRJOISTA ja PREMIUM-JULISTEISTA.

Tarjoukseen Säästä 82 €!

Lisää tarjouksia sanalla Digikuva