skip to main content

Digikuva on digikuvauksen ykköslehti

Digikuva saa kunnian olla Pohjoismaiden suurin digitaalisen valokuvauksen lehti, joka opastaa, arvostelee ja uutisoi. Se yhdistää harrastajat sekä ammattilaiset, ja lehdessä tietysti myös julkaistaan lukijoiden parhaita kuvia sekä neuvotaan saamaan vielä parempia. Saavuta tietoosi nyt kaikki mitä digikuvauksen saralla maailmassa tapahtuu, lue uusimmista tuotteista ja nauti opastuksista. Jokaisen lehden mukana tulee myös cd, jolla on lukuisia videokursseja.

Digikuva on kaikenikäisten digikuvauksen harrastajien lehti, jossa riittää pureskeltavaa niin uusille kuin alaan jo pidemmin perehtyneillekin kuvaajille. Digikuva ilmestyy 18 kertaa vuodessa, ja helpoiten sekä edullisimmin sen saa nyt tilattua netin kautta. Katso alta parhaat ajankohtaiset tarjoukset, ja jaa valokuvausintoilusi muiden harrastajien kanssa. Useimpien lehtien tilaajaksi lähtiessä olet oikeutettu myös ilmaiseen tilaajalahjaan.

Digi KUVA -lehteä + Wi-Fi-tarkastuskamera

Digi KUVA -lehteä + Wi-Fi-tarkastuskamera Uusi helppokäyttöinen Wi-Fi-tarkastuskamera on lyömätön lisä työkalupakkiin. Kameran avulla on helppo tutkia hankalapääsyiset paikat.

Voit esimerkiksi:
- katsoa sisään seinärakenteisiin
- tutkia tukkeutuneet viemäriputket
- katsoa alakattojen sisään
- tarkistaa moottorit tai katsoa auton alle
- katsoa, mihin kohtaan paperi on jäänyt jumiin tulostimeen

Tilaa 3 numeroa Digikuva -lehteä vain 15,90€ ja saat kaupan päälle Wi-Fi-tarkastuskamera (arvo 69 €).

Tarjoukseen Säästä 85 €!

3 numeroa Digi KUVA -lehteä + älykello

3 numeroa Digi KUVA -lehteä + älykello Tämä kuvaustoiminnolla varustettu älykello auttaa seuraamaan liikkumistasi ja motivoi sinua viettämään aktiivista elämää. Kello mittaa askelmäärän, matkan ja kulutetut kalorit.

Älykellolla voi esimerkiksi ohjata puhelimen kameraa. Voit asettaa puhelimen vaikkapa lintulaudalle, seisoa itse kauempana ja napsia kuvia Bluetooth-yhteyden välityksellä lintuja häiritsemättä.

Arvo: 54,90

Nappaa nyt 3 numeroa Digi Kuva -lehteä vain hintaan 15,90€ ja saat samalla kaupan päälle laadukkaan + Kuvaustoiminnolla varustettu monipuolinen älykello (arvo 54,90€)!

Tarjoukseen Säästä 71 €!