skip to main content

Digikuva on digikuvauksen ykköslehti

Digikuva saa kunnian olla Pohjoismaiden suurin digitaalisen valokuvauksen lehti, joka opastaa, arvostelee ja uutisoi. Se yhdistää harrastajat sekä ammattilaiset, ja lehdessä tietysti myös julkaistaan lukijoiden parhaita kuvia sekä neuvotaan saamaan vielä parempia. Saavuta tietoosi nyt kaikki mitä digikuvauksen saralla maailmassa tapahtuu, lue uusimmista tuotteista ja nauti opastuksista. Jokaisen lehden mukana tulee myös cd, jolla on lukuisia videokursseja.

Digikuva 3 nroa 15,90 € + Gimbal-kuvanvakaaja

Digikuva 3 nroa 15,90 € + Gimbal-kuvanvakaaja

Tilaa Digikuva 3 nroa vain 15,90 € ja saat kaupan päälle Gimbal-kuvanvakaaja ja Langaton 3-in-1-laturi. Etusi 153 €....

Tarjoukseen

Digi Kuva 3 nroa vain 15,90 € + 8-in-1-sovitin

Digi Kuva 3 nroa vain 15,90 € + 8-in-1-sovitin

Tilaa Digi Kuva 3 nroa vain 15,90 € ja saat lahjaksi 8-in-1-sovitin. Tietokoneessasi on todennäköisesti liian vähän...

Tarjoukseen

3 ensimmäistä nroa Digi KUVA -lehteä + Valoteltta

3 ensimmäistä nroa Digi KUVA -lehteä + Valoteltta

Kannettavan valoteltan avulla käytössäsi on kätevä valokuvausstudio, jonka voit ottaa mukaasi minne tahansa. Valoteltan...

Tarjoukseen

Digikuva on kaikenikäisten digikuvauksen harrastajien lehti, jossa riittää pureskeltavaa niin uusille kuin alaan jo pidemmin perehtyneillekin kuvaajille. Digikuva ilmestyy 18 kertaa vuodessa, ja helpoiten sekä edullisimmin sen saa nyt tilattua netin kautta. Katso alta parhaat ajankohtaiset tarjoukset, ja jaa valokuvausintoilusi muiden harrastajien kanssa. Useimpien lehtien tilaajaksi lähtiessä olet oikeutettu myös ilmaiseen tilaajalahjaan.