skip to main content

Digikuva on digikuvauksen ykköslehti

Digikuva saa kunnian olla Pohjoismaiden suurin digitaalisen valokuvauksen lehti, joka opastaa, arvostelee ja uutisoi. Se yhdistää harrastajat sekä ammattilaiset, ja lehdessä tietysti myös julkaistaan lukijoiden parhaita kuvia sekä neuvotaan saamaan vielä parempia. Saavuta tietoosi nyt kaikki mitä digikuvauksen saralla maailmassa tapahtuu, lue uusimmista tuotteista ja nauti opastuksista. Jokaisen lehden mukana tulee myös cd, jolla on lukuisia videokursseja.

Digikuva on kaikenikäisten digikuvauksen harrastajien lehti, jossa riittää pureskeltavaa niin uusille kuin alaan jo pidemmin perehtyneillekin kuvaajille. Digikuva ilmestyy 18 kertaa vuodessa, ja helpoiten sekä edullisimmin sen saa nyt tilattua netin kautta. Katso alta parhaat ajankohtaiset tarjoukset, ja jaa valokuvausintoilusi muiden harrastajien kanssa. Useimpien lehtien tilaajaksi lähtiessä olet oikeutettu myös ilmaiseen tilaajalahjaan.

3 numeroa Digikuva -lehteä + MiniCube kamera vain 15,90€

3 numeroa Digikuva -lehteä + MiniCube kamera vain 15,90€ Tilaa nyt 3 numeroa Digi KUVA lehteä vain hintaan 15,90€ ja saat samalla kaupan päälle tilaajalahjaksi kätevän pienoiskameran luontoon ja liikkumiseen!

Digikuvan uuden minikameran avulla voit luoda kuvia ja videoita täysin uusilla tavoilla.

Tarjoukseen Säästä 71 €!

2 nroa Digikuva -lehteä + Kolme objektiivia älypuhelimeen

2 nroa Digikuva -lehteä + Kolme objektiivia älypuhelimeen Digikuva -lehti on Pohjoismaiden suurin digitaalista valo- ja videokuvausta käsittelevä lehti. Lehti opastaa kotikuvaajaa saamaan kaiken irti digikamerasta ja sen lisävarusteista. Toimituksen testit, vinkit ja ohjeet auttavat välttymään kalliilta virhehankinnoilta. Jokaisen lehden mukana tulee myös videokursseja sisältävä CD.

Juuri nyt voit tilata 2 numeroa Digi KUVA lehteä vain hintaan 14,90€ ! Samalla lunastat tilaajalahjaksi kolme eri objektiivia älypuhelimeen, laajakulma-, makro- sekä kalansilmäobjektiivin! Upeat kuvat odottavat sinua!

Tarjoukseen Säästä 56 €!