skip to main content

Huippusuosittu Demi tarjoaa asiaa ja viihdettä nuorille naisille

Demi on suosittu nuorten naisten lehti, joka tavoittaa 15-19 vuotiaista nuorista yli 50%. Demissä käsitellään nuorten naisten elämää koskettavia asioita, kuten muotia, kauneutta, ihmissuhteita, viihdettä, harrastuksia sekä opiskelua. Demi rohkaisee ja kannustaa jokaista olemaan oma itsensä, ja sen lukijat ovatkin paljolti mukana lehden tekemisessä.

Demi on jokaisen nuoren naisen ystävä, joka auttaa, rohkaisee ja kannustaa kaikissa elämäntilanteissa, se tietää mitä nuorten elämässä tapahtuu ja puhuu heidän kieltään. Tilaa Demi nyt itselle tai lahjaksi helposti netin kautta, ja löydät lehtesi parhailla tarjouksilla ja eduilla. Liittyessäsi tilaajaksi useimmat lehdet tarjoavat myös ilmaisen tilaajalahjan. Demi on yhteisö kaikille nuorille naisille ja tytöille, jotka haluavat elämäänsä viihdettä sekä asiaa!

Juuri nyt ei ole tarjouksia sanalla Demi. Voit seurata tulevia tarjouksia täyttämällä sähköpostiosoitteesi alla olevaan kenttään. Tulet saamaan sähköpostia heti kun julkaisemme uuden tarjouksen sanalla Demi.
Sähköpostiosoite:
Tulet saamaat vain yhden sähköpostin seuraamaasi sanaa kohden. Sähköpostiosoitteesi poistetaan saman tien kun lähetämme sinulle uuden tarjouksen. Sähköpostiosoitettasi ei tulla käyttämään mihinkään muihin tarkoituksiin.