skip to main content

Elimistölle tärkeä D-vitamiini pitää luuston kunnossa

D-vitamiini on elintärkeä rasvaliukoinen vitamiini, jota tarvitaan niin kasvuun kuin luun- ja hampaiden muodostumiseenkin. D-vitamiini myös auttaa kalsiumia imeytymään. Koska D-vitamiinia syntyy iholla auringonvalon vaikutuksesta, on D-vitamiinin saanti Suomessa usein vähäistä. Ravinnosta D-vitamiinia saadaan mm. kalasta ja kalaöljystä, kananmunasta, sienistä sekä nestemäisistä maitotuotteista.

Kaikkien, mutta erityisesti raskaana olevien naisten, vanhuksien, lapsien ja nuorten riittävästä D-vitamiininsaannista tulee huolehtia tarkasti, ja siihen on onneksi avuksi vitamiinivalmisteita. Kätevimmin saat tilattua vitamiinivalmisteet netistä kannattavilla tarjouksilla. Tilauksen voi lopettaa milloin tahansa. Useimpien terveystuotteiden tilaajat saavat ensimmäisen pakkauksen ilmaiseksi tai erityisen edulliseen hintaan, joten D-vitamiinivalmisteiden tilaaminen on kokeilemisen arvoista!

360 kapselia D-vitamiinia vain hintaan 39,90€

360 kapselia D-vitamiinia vain hintaan 39,90€ Kesäisin ihmisen elimistö muodostaa tarvitsemaansa D-vitamiinia auringon UVB-säteilyn vaikutuksesta. Aurinko on D-vitamiinin lähteenä tärkeä Suomessakin. Silti kaikki suomalaiset eivät saavuta optimaalisia D-vitamiinitasoja edes kesällä.

Vitaelife Pharma tarjoaa sinulle vuoden D-vitamiinit kotiin kannettuna erikoishintaan 39,90e eli vain 3,30e kuukaudessa!

- Yksi D-vitamiini kapseli päivässä riittää
- Pakkauskoko 12 kk / 360 kapselia
- Yksi erä per henkilö niin kauan kuin tuotteita riittää
- Valmisteen vahvuus on 50 μg
- Saat lähetyksen kotiin kannettuna, me maksamme postimaksun puolestasi

Tilaajien kesken arvontaan Samsung Galaxy Tab A 10.1

Tarjoukseen