skip to main content

Elimistölle tärkeä D-vitamiini pitää luuston kunnossa

D-vitamiini on elintärkeä rasvaliukoinen vitamiini, jota tarvitaan niin kasvuun kuin luun- ja hampaiden muodostumiseenkin. D-vitamiini myös auttaa kalsiumia imeytymään. Koska D-vitamiinia syntyy iholla auringonvalon vaikutuksesta, on D-vitamiinin saanti Suomessa usein vähäistä. Ravinnosta D-vitamiinia saadaan mm. kalasta ja kalaöljystä, kananmunasta, sienistä sekä nestemäisistä maitotuotteista.

Kaikkien, mutta erityisesti raskaana olevien naisten, vanhuksien, lapsien ja nuorten riittävästä D-vitamiininsaannista tulee huolehtia tarkasti, ja siihen on onneksi avuksi vitamiinivalmisteita. Kätevimmin saat tilattua vitamiinivalmisteet netistä kannattavilla tarjouksilla. Tilauksen voi lopettaa milloin tahansa. Useimpien terveystuotteiden tilaajat saavat ensimmäisen pakkauksen ilmaiseksi tai erityisen edulliseen hintaan, joten D-vitamiinivalmisteiden tilaaminen on kokeilemisen arvoista!

VitaFresh D-vitamiini vain 4,95 €

VitaFresh D-vitamiini vain 4,95 € Nyt kotimainen avainlipputuote huippuedullisesti!

VitaFresh-D-vitamiini on valmistettu ja kehitetty Suomessa ja sille on myönnetty suomalaisesta työstä kertova Avainlippu-merkki.

Vain yksi tabletti päivässä riittää! Täytä D-vitamiinitarpeesi nyt alkaen vain 0,20 euroa per päivä. Hanki miellyttävän metsämansikan makuiset purutabletit kotiin kanettuna!

Tarjoukseen