skip to main content

Cosmopolitan on kuin naisen paras ystävä

Cosmopolitan on nuorten naisten brändi, joka tuo elämään naisellista säihkettä ja vahvaa asennetta. Cosmon aiheina ovatkin kauneus, ystävyys & ihmissuhteet, muoti, hyvinvointi, lifestyle, työ ja tietysti miehet. Cosmo tietää mitä naisten elämässä tapahtuu, ja puhuu siitä rohkeasti ja suoraan. Cosmopolitan ei karta hauskanpitoa, se esittelee parhaat shoppailupaikat, jakaa ihanimmat kauneusvinkit ja kannustaa olemaan oma ihana itsesi.

Nuorten naisten elämään keskittyvä Cosmopolitan viihdyttää ja tukee, juuri niin kuin luotettavan ystävän kuuluukin. Lehti ilmestyy kerran kuussa, ja ilahduttaa aina tuoreilla ideoillaan ja mielenkiintoisilla jutuillaan, jotka Cosmo kertoo suoraan ja rehellisesti. Tilaa Cosmopolitan nyt netistä, ja saat ihanaa luettavaa itsellesi joka kuukausi, edullisimmin hinnoin ja mahdollisesti jopa tilaajalahjan kanssa.

6 numeroa Cosmoa nyt huippuedullisesti tarjouksella vain 29€

6 numeroa Cosmoa nyt huippuedullisesti tarjouksella vain 29€ Jokaisen nuoren naisen paras ystävä Cosmopolitan nyt tarjoushinnoin. 6 numeroa nyt vain hintaan 29€ (norm. 51€) ja saat valitsemasi lahja kaupan päälle! Valitse seuraavista mieleisesi:

- ruusunkultainen reppu (arvo 16€)
- Hopeinen Apila ranneketju (arvo 79 €)
- 1 nro kaupan päälle!

Tarjoukseen Säästä 61 €!