skip to main content

Cosmopolitan on kuin naisen paras ystävä

Cosmopolitan on nuorten naisten brändi, joka tuo elämään naisellista säihkettä ja vahvaa asennetta. Cosmon aiheina ovatkin kauneus, ystävyys & ihmissuhteet, muoti, hyvinvointi, lifestyle, työ ja tietysti miehet. Cosmo tietää mitä naisten elämässä tapahtuu, ja puhuu siitä rohkeasti ja suoraan. Cosmopolitan ei karta hauskanpitoa, se esittelee parhaat shoppailupaikat, jakaa ihanimmat kauneusvinkit ja kannustaa olemaan oma ihana itsesi.

Nuorten naisten elämään keskittyvä Cosmopolitan viihdyttää ja tukee, juuri niin kuin luotettavan ystävän kuuluukin. Lehti ilmestyy kerran kuussa, ja ilahduttaa aina tuoreilla ideoillaan ja mielenkiintoisilla jutuillaan, jotka Cosmo kertoo suoraan ja rehellisesti. Tilaa Cosmopolitan nyt netistä, ja saat ihanaa luettavaa itsellesi joka kuukausi, edullisimmin hinnoin ja mahdollisesti jopa tilaajalahjan kanssa.

Juuri nyt ei ole tarjouksia sanalla Cosmopolitan. Voit seurata tulevia tarjouksia täyttämällä sähköpostiosoitteesi alla olevaan kenttään. Tulet saamaan sähköpostia heti kun julkaisemme uuden tarjouksen sanalla Cosmopolitan.
Sähköpostiosoite:
Tulet saamaat vain yhden sähköpostin seuraamaasi sanaa kohden. Sähköpostiosoitteesi poistetaan saman tien kun lähetämme sinulle uuden tarjouksen. Sähköpostiosoitettasi ei tulla käyttämään mihinkään muihin tarkoituksiin.