skip to main content

Avotakka inspiroi ja sykähdyttää raikkailla sisustusideoillaan

Onko sisustaminen ja kodin laittaminen intohimonasi? Avotakka on Suomen suurin sisustusmedia, joka inspiroi ja ilahduttaa näyttävillä kuvillaan ja aina kiinnostavilla jutuillaan. Avotakasta löydät raikkaita ideoita ja uusia näkemyksiä, kauniita koteja ja ajankohtaisia sisustusratkaisuja kaikille sisustamisesta kiinnostuneille. Myös mielenkiintoiset ihmiset ja parhaat tuoteuutuudet löytyvät Avotakan kansien välistä.

Avotakka sykähdyttää jokaista sisustusintoista tuoreilla oivalluksillaan ja ajankohtaisilla jutuillaan kotiin ja asumiseen liittyen. Lehti ilmestyy iloksesi 13 kertaa vuodessa, ja kätevimmin sen tilaakin netin kautta. Katso alta ajankohtaiset tarjoukset, joilla tilaat Avotakkaa selvästi rahaa säästäen. Useimpien lehtien tilaajaksi liittyessä olet oikeutettu myös ilmaiseen tilaajalahjaan. Katso alta millaisia ajankohtaisia tarjouksia Avotakan tilaamiseen liittyykään, ja nautit uusista sisustusideoista joka kuukausi!

Juuri nyt ei ole tarjouksia sanalla Avotakka. Voit seurata tulevia tarjouksia täyttämällä sähköpostiosoitteesi alla olevaan kenttään. Tulet saamaan sähköpostia heti kun julkaisemme uuden tarjouksen sanalla Avotakka.
Sähköpostiosoite:
Tulet saamaat vain yhden sähköpostin seuraamaasi sanaa kohden. Sähköpostiosoitteesi poistetaan saman tien kun lähetämme sinulle uuden tarjouksen. Sähköpostiosoitettasi ei tulla käyttämään mihinkään muihin tarkoituksiin.