skip to main content

Avotakka inspiroi ja sykähdyttää raikkailla sisustusideoillaan

Onko sisustaminen ja kodin laittaminen intohimonasi? Avotakka on Suomen suurin sisustusmedia, joka inspiroi ja ilahduttaa näyttävillä kuvillaan ja aina kiinnostavilla jutuillaan. Avotakasta löydät raikkaita ideoita ja uusia näkemyksiä, kauniita koteja ja ajankohtaisia sisustusratkaisuja kaikille sisustamisesta kiinnostuneille. Myös mielenkiintoiset ihmiset ja parhaat tuoteuutuudet löytyvät Avotakan kansien välistä.

Avotakka sykähdyttää jokaista sisustusintoista tuoreilla oivalluksillaan ja ajankohtaisilla jutuillaan kotiin ja asumiseen liittyen. Lehti ilmestyy iloksesi 13 kertaa vuodessa, ja kätevimmin sen tilaakin netin kautta. Katso alta ajankohtaiset tarjoukset, joilla tilaat Avotakkaa selvästi rahaa säästäen. Useimpien lehtien tilaajaksi liittyessä olet oikeutettu myös ilmaiseen tilaajalahjaan. Katso alta millaisia ajankohtaisia tarjouksia Avotakan tilaamiseen liittyykään, ja nautit uusista sisustusideoista joka kuukausi!

Avotakka 3 nroa vain 19,90 €

Avotakka 3 nroa vain 19,90 €

Avotakka syventää näkemystäsi sisustamisesta ja muotoilusta sekä rakkaista vintageaarteista. Lehdestä ilmestyy 12 numeroa...

Katso tarjous!