skip to main content

Apu Terveys on apunasi hyvään oloon ja parempaan terveyteen

Apu Terveys tarjoaa tietoa terveydestä ja sairauksista yli 50 vuotiaille naisille ja miehille. Lehdessä jaetaan helposti omaksuttavaa tietoa liittyen esimerkiksi terveisiin elämäntapoihin, liikuntaan, ravitsemukseen, painonhallintaan ja itsehoitoon. Apu terveys –lehteä tekevätkin alan ammattilaiset, ja asiantuntijoina toimii suomalaiset huippulääkärit ja –tutkijat.

Jos olet terveydestäsi kiinnostunut, ja haluat omalla toiminnallasi ehkäistä mahdollisia sairauksia ja vaivoja, on tämä lehti juuri sinulle. Tilatessasi Apu Terveyden nyt netistä pääset osalliseksi kannattaviin tarjouksiin ja etuihin, ja tilaaminenkin käy helposti. Ota askel kohti terveempää elämää ja tilaa Apu Terveys joko itselle tai lahjaksi, ja saat ajankohtaisia vinkkejä parempaan elämänlaatuun mukavasti aamukahvia juodessasi!

Juuri nyt ei ole tarjouksia sanalla Apu Terveys. Voit seurata tulevia tarjouksia täyttämällä sähköpostiosoitteesi alla olevaan kenttään. Tulet saamaan sähköpostia heti kun julkaisemme uuden tarjouksen sanalla Apu Terveys.
Sähköpostiosoite:
Tulet saamaat vain yhden sähköpostin seuraamaasi sanaa kohden. Sähköpostiosoitteesi poistetaan saman tien kun lähetämme sinulle uuden tarjouksen. Sähköpostiosoitettasi ei tulla käyttämään mihinkään muihin tarkoituksiin.