skip to main content

Antiikki & Design vie mukanaan antiikin ja taiteen maailmaan.

Antiikki & Design on ihastuttava taiteen, antiikin, keräilyn ja designin erikoislehti. Se on kuin löytöretki kauniiden esineiden historiaan, ja kertoo pintaa syvemmältä antiikista sekä ihmisistä sen takana. Upeat kuvat ilahduttavat silmää ja kertovat eri sisustuksen aikakausista kauniisti, ja keräilysivuilta löydät mitä on juuri nyt tarjolla liikkeissä, huutokaupoissa ja netissä.

Antiikki & Design –lehti tarjoaa sekä silmäniloa että tietoa, ja inspiroi sisustusintoista. Lehti ilmestyy 10 kertaa vuodessa ja on aina täynnä asiaa ja kiinnostavia ideoita. Tilaa Antiikki & Design nyt netistä, ja pääset käsiksi kannattavimpiin tarjouksiin, useimpien lehtien tilaukseen liittyy myös ilmainen liittymislahja. Katso alta ajankohtaiset tarjoukset tilataksesi Antiikki & Designin itsellesi tai vaikka lahjaksi ystävälle tai perheenjäsenelle.

5 nroa Antiiki & Design 29 € + valitsemasi tilaajalahja

5 nroa Antiiki & Design 29 € + valitsemasi tilaajalahja Antiikki & Design kertoo upein kuvin ja asiantuntevasti sisustuksen eri tyylikausista, antiikista, vintagesta ja designesta.

Tilaa Antiiki & Design 5 nroa vain 29 € (norm. 56 €) ja saat kaupan päälle valitsemasi tilaajalahja:

- Nanson Pouta kassi, Arvo 59,00 €
- Roosa helminauha, Arvo 64,00 €
- 1 nro kaupan päälle, Arvo 12,50 €

Tarjoukseen Säästä 91 €!