skip to main content

Antiikki & Design vie mukanaan antiikin ja taiteen maailmaan.

Antiikki & Design on ihastuttava taiteen, antiikin, keräilyn ja designin erikoislehti. Se on kuin löytöretki kauniiden esineiden historiaan, ja kertoo pintaa syvemmältä antiikista sekä ihmisistä sen takana. Upeat kuvat ilahduttavat silmää ja kertovat eri sisustuksen aikakausista kauniisti, ja keräilysivuilta löydät mitä on juuri nyt tarjolla liikkeissä, huutokaupoissa ja netissä.

Antiikki & Design –lehti tarjoaa sekä silmäniloa että tietoa, ja inspiroi sisustusintoista. Lehti ilmestyy 10 kertaa vuodessa ja on aina täynnä asiaa ja kiinnostavia ideoita. Tilaa Antiikki & Design nyt netistä, ja pääset käsiksi kannattavimpiin tarjouksiin, useimpien lehtien tilaukseen liittyy myös ilmainen liittymislahja. Katso alta ajankohtaiset tarjoukset tilataksesi Antiikki & Designin itsellesi tai vaikka lahjaksi ystävälle tai perheenjäsenelle.

Antiikki & Design 5 numeroa vain 29€ + lahja

Antiikki & Design 5 numeroa vain 29€ + lahja Antiikki & Design kertoo upein kuvin ja asiantuntevasti sisustuksen eri tyylikausista, antiikista, vintagesta ja designesta. Aiheet ulottuvat 1700-luvun hopeasta Nuutajärven lasiin. Suomen parhaat antiikin ja designin asiantuntijat auttavat määrittämään omien aarteittesi tyylin ja arvon. Saat samalla tietoa myös hyvistä sijoituskohteista.

Tilaa Antiikki & Design nyt tarjoushintaan 5 numeroa vain 29€ (norm. 59 €) ja saat kaupan päälle tilaajalahja.

Tarjoukseen Säästä 106 €!