skip to main content

Aku Ankka tarjoaa riemukkaita lukuhetkiä koko perheelle

Aku Ankka on riemukas klassikko jonka parissa viihtyy niin nuoret kuin vanhemmatkin, uudet keltanokat ja kokeneet konkarit. Ankkalinnan vauhdikkaista seikkailusta nimittäin riittää hupia koko perheelle viikosta toiseen, ja hulvattoman sarjakuvan seurassa pienempi väkikin oppii lukemaan alta aikayksikön! Aku Ankka viihdyttää ja ilahduttaa, tarjoten vauhdikkaita lukuhetkiä kaikille vauvasta vaariin.

Lisää elämääsi riemukkaita seikkailuja ja hauskoja kommelluksia, ja tilaa Aku Ankka nyt netistä. Netistä tilaaminen käy helposti ja pääset nauttimaan Ankkojen seikkailuista erittäin reiluun hintaan, useimpia lehtiä tilatessa saat myös ilmaisen tilaajalahjan. Räpylää siis toisen eteen ja tarjouksia tutkimaan, Ankkalinnan seikkailut odottavat!

Tilaa Aku Ankka 4 kk 29 € + reppu tai kaiutin kaupan päälle

Tilaa Aku Ankka 4 kk 29 € + reppu tai kaiutin kaupan päälle Tilaa Aku Ankka lehti vain 29 € 4 kk ja saat kaupan päälle tilaajalahjaksi:
- Aku Ankka -reppu (arvo 29,90 €)
- Nano lite Bluetooth -kaiutin (arvo 34,95 €)

Viikoittain ilmestyvän lehden lisäksi saat käyttöösi digipalvelun, josta voit lukea kaikki Suomessa julkaistut Aku Ankat ja Taskukirjat, mittavan määrän Aku Ankka Ekstroja sekä ennen julkaisemattomia sarjiksia.

Tarjoukseen Säästä 64 €!