skip to main content

Aku Ankka tarjoaa riemukkaita lukuhetkiä koko perheelle

Aku Ankka on riemukas klassikko jonka parissa viihtyy niin nuoret kuin vanhemmatkin, uudet keltanokat ja kokeneet konkarit. Ankkalinnan vauhdikkaista seikkailusta nimittäin riittää hupia koko perheelle viikosta toiseen, ja hulvattoman sarjakuvan seurassa pienempi väkikin oppii lukemaan alta aikayksikön! Aku Ankka viihdyttää ja ilahduttaa, tarjoten vauhdikkaita lukuhetkiä kaikille vauvasta vaariin.

Lisää elämääsi riemukkaita seikkailuja ja hauskoja kommelluksia, ja tilaa Aku Ankka nyt netistä. Netistä tilaaminen käy helposti ja pääset nauttimaan Ankkojen seikkailuista erittäin reiluun hintaan, useimpia lehtiä tilatessa saat myös ilmaisen tilaajalahjan. Räpylää siis toisen eteen ja tarjouksia tutkimaan, Ankkalinnan seikkailut odottavat!

Tilaa Aku Ankka etuhintaan 4 kk 29 € + lahja

Tilaa Aku Ankka etuhintaan 4 kk 29 € + lahja Aku Ankan tilaajana pääset nauttimaan Ankkalinnan antimista vaikka joka päivä. Keskiviikkoisin postiluukkuun kolahtavan viikkolehden lisäksi tilaukseen kuuluu sähköinen sarjislaari Aku Ankka Lataamo, josta ei taatusti lukeminen lopu kesken!

Hyödynnä nyt Aku Ankan mahtava kesätarjous: 4 kk:n tilausjakso nyt 29€ (norm. 59 €)! Lisäksi saat valita lahjaksi joko Nano lite Bluetooth –kaiuttimen tai 1 kk lisää Aku Ankkaa

Halutessasi voit tilata samalla kertaa myös Aku Ankka Klassikko -lehden, joka tarjoaa lisää riemukkaita, Akkarissa julkaisemattomia tarinoita! Lisähinta vain 2€/kk ja voit lisäksi tällöin valita tilaajalahjaksi myös Aku Ankka Punainen postimerkki –kirjan (arvo 24,90€)

Tarjoukseen Säästä 65 €!