skip to main content

Aku Ankka tarjoaa riemukkaita lukuhetkiä koko perheelle

Aku Ankka on riemukas klassikko jonka parissa viihtyy niin nuoret kuin vanhemmatkin, uudet keltanokat ja kokeneet konkarit. Ankkalinnan vauhdikkaista seikkailusta nimittäin riittää hupia koko perheelle viikosta toiseen, ja hulvattoman sarjakuvan seurassa pienempi väkikin oppii lukemaan alta aikayksikön! Aku Ankka viihdyttää ja ilahduttaa, tarjoten vauhdikkaita lukuhetkiä kaikille vauvasta vaariin.

Lisää elämääsi riemukkaita seikkailuja ja hauskoja kommelluksia, ja tilaa Aku Ankka nyt netistä. Netistä tilaaminen käy helposti ja pääset nauttimaan Ankkojen seikkailuista erittäin reiluun hintaan, useimpia lehtiä tilatessa saat myös ilmaisen tilaajalahjan. Räpylää siis toisen eteen ja tarjouksia tutkimaan, Ankkalinnan seikkailut odottavat!

Tilaa ja saat Aku Ankka-kääntökirja

Tilaa ja saat Aku Ankka-kääntökirja Nyt kannattaa tilata lukemista talveksi. Saat Aku Ankan 4 kk tilausjakson etuhintaan vain 29 € (norm. 58 €).

Lisäksi saat valita lahjaksi joko Aku Ankka -kääntökirjan (arvo 34,95€).

Aku Ankka -kääntökirja, arvo 34,95 €
Hulppea kääntökirja on puoliksi Aku Ankkaa ja puoliksi Taikaviittaa. Akun hurjaa kaksoiselämää kuvaava teos sisältää 8 ankkatarinaa ja 7 Taikaviitta seikkailua.

Tarjoukseen Säästä 63 €!