skip to main content
  1. Ilmainenalku
  2. »
  3. Lehdet
  4. »
  5. Saat Villapusero (arvo 49,95 €) kaupan pälle: Tilaa Tee Itse

Saat Villapusero (arvo 49,95 €) kaupan pälle: Tilaa Tee Itse

Saat Villapusero (arvo 49,95 €) kaupan pälle: Tilaa Tee Itse Hyödynnä Tee Itse -lehden erikoistarjous: viisi ensimmäistä numeroa vain 29,90 €, toimituskuluineen, ja saat kaupan päälle laadukkaan villapuseron, jonka arvo on 49,95 €. Tämä tarjous tuo sinulle 76 € edun.

Tarjouksen mukana saat täyden pääsyn Tee Itse -lehden sovellukseen ja verkkosivustoon, sekä yli 1000 rakennusohjeeseen, joissa on yksityiskohtaisia kuvauksia ja vaiheittaiset kuvaohjeet niin suuriin kuin pieniinkin projekteihin. Lisäksi pääset käsiksi uuteen videosovellukseen, joka tarjoaa yli 160 opasta kodin tärkeimpiin korjaustöihin, sekä WYPE:n 18 uusimpaan digitaaliseen lehden numeroon.

Lahjaksi saatava villapusero on valmistettu pehmeästä laatuvillasta, joka hengittää ja ehkäisee hien tiivistymistä iholle. Mukava ja monikäyttöinen pusero sopii täydellisesti niin rentoutumiseen kuin työskentelyynkin, ja se on erinomainen valinta kerrospukeutumiseen. Pusero on saatavilla koossa M, L, XL ja XXL.

Valitettavasti tarjous ei ole voimassa

Haluaisitko tietää milloin uusi tarjous on saatavilla?

Jos haluat tietää milloin julkaisemme uuden tähän liittyvän tarjouksen, voit rekisteröityä seuraamispalveluumme ilmaiseksi.

Seuraamistarjoukset