skip to main content
  1. Ilmainenalku
  2. »
  3. Kirjat
  4. »
  5. Penny & Friends tutustumisboksin vain 2,90 €

Penny & Friends tutustumisboksin vain 2,90 €

Penny & Friends tutustumisboksin vain 2,90 € Penny & Friends tuo lukuilon lapsesi elämään ja innostaa oppimaan! Yllätä lapsi boksilla ja sovelluksella, jotka tarjoavat 100% hevos- ja lukuiloa. Hevoset, muut eläimet ja kirjat ovat lapselle mieluisia aiheita, ja lukeminen maittaa entistä paremmin, kun mukana on suosikkihahmoja, -aiheita ja kiinnostavia kirjoja.

Jokaisessa boksissa on hauska lehti, kiehtova kirja ja hienoja tuotteita. Kirjat ovat tarkoin valittuja, lapsen ikätason mukaisia ja ne tukevat lukemaan oppimista sekä lukuharrastuksen kehittämistä. Juuri nyt saat tutustumisboksin vain 2,90 eurolla! Tämän erikoistarjouksen myötä saat lisäetuna langattomat kuulokkeet! Boksin kokonaisarvo on 60 euroa!

Penny & Friends boksin tilaus on joustava ja sitoumukseton. Voit peruuttaa tilauksen helposti omalla käyttäjätililläsi, etkä ole sitoutunut mihinkään vähimmäisostoihin. Lapsesi ilahtuu jokaisesta uudesta boksista, joka tuo mukanaan uuden kirjan, lehden ja muiden yllätysten parissa viettämään iloisen lukuhetken.

Katso tarjous! Säästä 32 €!

Haluaisitko tietää milloin uusi tarjous on saatavilla?

Jos haluat tietää milloin julkaisemme uuden tähän liittyvän tarjouksen, voit rekisteröityä seuraamispalveluumme ilmaiseksi.

Seuraamistarjoukset