skip to main content
  1. Ilmainenalku
  2. »
  3. Kauneus
  4. »
  5. VitaePro tutustumistarjous -50% (alennuskoodia ei tarvita)

VitaePro tutustumistarjous -50% (alennuskoodia ei tarvita)

VitaePro tutustumistarjous -50% (alennuskoodia ei tarvita) Saatko tarpeeksi antioksidantteja ja vitamiineja? VitaePro on monipuolinen ja turvallinen ravintolisä päivittäisen ruokavalion ja hyvinvoinnin tueksi. Se sisältää monipuolisen kirjon vaikuttavia ainesosia kehon hyvinvointiin:

astaksantiinia, luteiinia, zeaksantiinia, Boswellia serrataa, omega-3-rasvahappoja, seleeniä, B12-, C-, D- ja E-vitamiinia.

VitaePron oliiviöljyn polyfenolit edistävät veren rasva-aineiden suojaamista hapettumisstressiltä.

Hyödynnä huipputarjous! Suosittu ja monipuolinen VitaePro-ravintolisä nyt puoleen hintaan, ensimmäinen lähetys vain 15,95 € (norm. 31,90 €).

Tilaamalla nyt saat tilaajalahjana 3 kuukautta ohjattua online-liikuntaa (arvo 42 €) sekä paketin uutta D-vitamiinilisää (arvo 12,90 €).

VitaePro juhlistaa 20-vuotista taivaltaan uudistamalla koostumusta nivelille! Nyt entistä enemmän Boswellia serrataa, joka auttaa pitämään nivelissä miellyttävän tunteen. Uutuutena mangaania, joka edistää sidekudoksen normaalia muodostumista.

Valitettavasti tarjous ei ole voimassa

Haluaisitko tietää milloin uusi tarjous on saatavilla?

Jos haluat tietää milloin julkaisemme uuden tähän liittyvän tarjouksen, voit rekisteröityä seuraamispalveluumme ilmaiseksi.

Seuraamistarjoukset