skip to main content
  1. Ilmainenalku
  2. »
  3. Kauneus
  4. »
  5. VitaePro tutustumistarjous -50% (alennuskoodia ei tarvita)

VitaePro tutustumistarjous -50% (alennuskoodia ei tarvita)

VitaePro tutustumistarjous -50% (alennuskoodia ei tarvita) Saatko tarpeeksi antioksidantteja ja vitamiineja? VitaePro on monipuolinen ja turvallinen ravintolisä päivittäisen ruokavalion ja hyvinvoinnin tueksi. Se sisältää monipuolisen kirjon vaikuttavia ainesosia kehon hyvinvointiin:

astaksantiinia, luteiinia, zeaksantiinia, Boswellia serrataa, omega-3-rasvahappoja, seleeniä, B12-, C-, D- ja E-vitamiinia.

VitaePron oliiviöljyn polyfenolit edistävät veren rasva-aineiden suojaamista hapettumisstressiltä.

Hyödynnä huipputarjous! Suosittu ja monipuolinen VitaePro-ravintolisä nyt puoleen hintaan, ensimmäinen lähetys vain 15,95 € (norm. 31,90 €).

Tilaamalla nyt saat tilaajalahjana 3 kuukautta ohjattua online-liikuntaa (arvo 42 €) sekä paketin uutta D-vitamiinilisää (arvo 12,90 €).

VitaePro juhlistaa 20-vuotista taivaltaan uudistamalla koostumusta nivelille! Nyt entistä enemmän Boswellia serrataa, joka auttaa pitämään nivelissä miellyttävän tunteen. Uutuutena mangaania, joka edistää sidekudoksen normaalia muodostumista.

Katso tarjous! Säästä 16 €!

Haluaisitko tietää milloin uusi tarjous on saatavilla?

Jos haluat tietää milloin julkaisemme uuden tähän liittyvän tarjouksen, voit rekisteröityä seuraamispalveluumme ilmaiseksi.

Seuraamistarjoukset